Képrendelés

A fotózás nekem egy kedves hobbi, sőt annál több is…, viszont megélhetést sajnos nem biztosít számomra. A meccsekre való utazások, ill. a felszerelés szinten tartása éves szinten sokszázezres kiadást jelentenek, míg a fotók eladásából elért bevételek – a mérleg másik nyelvén – súlytalanok. Amennyiben kedveled fotóimat, okoztam már valaha is örömet egy megörökített pillanattal, akkor kérlek ha teheted, vásárold meg a Számodra értékes felvételeimet, ezzel fotózási tevékenységem folytatásához járulhatsz hozzá, és egyúttal Neked lesz egy feliratozás-mentes emléked. Köszönöm szépen!

Az oldalon elérhető fotók megvásárolhatóak, akár papírképen, akár digitálisan (természetesen vízjelezés, feliratozás nélkül,) a lehető legjobb minőségben, mind magánszemélyek részére családi felhasználásra, mind sportklubok vagy a média részére továbbközlésre.

  • családi célokra, 3 különböző digitális méret közül választhatsz,
  • valamint papírképen is megvásárolhatod a kiválasztott képeket,
  • sőt akár egyedi ajándéktárgyak létrehozásához is vásárolhatsz fotókat (pl. bögre, póló, puzzle, fotókönyv stb.), azok megszerkesztésében is segítek szükség esetén.

A megrendelés feltételeiről és pontos részleteiről érdeklődj a viktorke@gmail.com e-mail címen.

  • Kézilabda mérkőzések (gyermek, felnőtt, profi, amatőr egyaránt), ill. csapatok tabló-fotózását vállalom Budapest max. 70 km-es vonzáskörzetében, egyedi megállapodás szerint. Kérem megrendelés előtt vedd figyelembe a fotózási helyszín akadálymentesítettségét!

Minden levélre válaszolok legfeljebb három napon belül, amennyiben nem reagáltam leveledre, valószínűleg nem kaptam meg. Kérlek küldd el újra a gmail-es címre, vagy keress meg telefonon (06204464850)! Köszönöm!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!